Glen Kamaran edustama Rangers voitti Eurooppa-liigassa torstai-iltana belgialaisen Standard Liègen maalein 2-0. Tapahtumia ei kuumasta ottelusta puuttunut.

Kamara pelasi täydet minuutit Rangersin keskikentällä. Suomalaispelaaja oli myös käynnistämässä Rangersin lisäajalla tullutta 2-0-osumaa.

Kamara teki riiston, jonka jälkeen Kemar Roofe teki uskomattoman yksilösuorituksen ja laukoi sen päätteeksi pallon maaliin omalta kenttäpuoliskolta. Katso osuma alta.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Carrusel Deportivo

@carrusel
😱😱😱 ¿Alguna duda de cuál ha sido el gol de la jornada en Europa League?

⚽ Con todos ustedes la BARBARIDAD de Kemar Roofe, del Rangers

Rangersin päävalmentaja, Liverpool-legenda, Steven Gerrard kehui Roofen älynväläystä.

– Maali oli neronleimaus. Aivan maailmanluokan suoritus. Olen pelannut ammattilaisena jalkapalloa vuodesta 1998, ja se oli hienoin maali, jonka olen koskaan nähnyt omin silmin paikan päällä. Hän nappasi pallon boksimme ulkopuolelta, suojasi vahvasti palloa. Sitten hän vielä ohitti pelaajan surkeimmissa olosuhteissa, mitä olen nähnyt. Sitten vielä se laukaus, mikä voima ja mikä tarkkuus. En usko, että olen nähnyt hienompaa osumaa, enkä usko, että tulen koskaan näkemään, Gerrard ylisti.

Tunteet ottivat vallan päätösvihellyksen jälkeen. Kentälle ryntäsi molempien joukkueiden valmentajia ja pelaajat tönivät voimalla toisiaan. Myös Kamara oli nujakan keskiössä tönien vastustajan pelaajia kauemmaksi. Nujakka käynnistyi, kun maalin tehnyt Roofe sai epäurheilijamaisesta käytöksestä varoituksen. Voit katsoa kuvia tapahtumista alta.

– Ottelun loppu oli häpeällistä. Kemar sai keltaisen kortin vahingostaan. Me kävimme tilanteen hänen kanssaan läpi. Olin pettynyt Standardin reaktioon tilanteessa, mutta me unohdamme sen ja jatkamme eteenpäin, Gerrard kommentoi ottelun jälkeistä nujakointia.

Kuva: Getty Images.
Kuva: Getty Images.
Kuva: Getty Images.
Kuva: Getty Images.
Kuva: Getty Images.
Kuva: Getty Images.
Kuva: Getty Images.