Katso: Hämmentävä näky! – Bulgarian lehdistötilaisuus Suomi-tappion jälkeen oli täysin poikkeuksellinen

© Kuva: Juha Tamminen

Bulgarian jalkapallomaajoukkue ui tällä hetkellä syvissä vesissä. Huuhkajat kaatoi Bulgarian sunnuntaina maalein 2-0. Tappio oli Bulgarialle jo kolmas peräkkäinen ja peräti 15. ottelu ilman voittoa viimeiseen 16 peliin. Se näkyi sunnuntaina ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Bulgarian päävalmentaja Georgi Dermendzhiev saapui ottelun jälkeiseen lehdistötilaisuuteen normaaliin tapaan, mutta paikalla ei ollut yhtäkään median edustajaa. Näin ollen lehdistötilaisuudesta tuli Dermendzhievin osalta ranskalainen visiitti, mikä hieman myös nauratti Bulgarian edustajaa.

– Iltaa, onko teillä kysymyksiä Bulgarian päävalmentajalle? Koska meillä ei ole yhtäkään median edustajaa täällä, niin ilmeisesti ei. Hyvää yötä, Bulgarian edustaja totesi naureskellen ja päätti lehdistötilaisuuden siihen pisteeseen.

Lehdistösiltaisuus kesti näin ollen kokonaiset 15 sekuntia.

Bulgaria on Suomen Nations League -lohkossa viimeisenä keräten yhden pisteen kolmesta ottelusta. Seuraavaksi Bulgaria kohtaa keskiviikkona kotikentällään lohkoa johtavan Walesin. Bulgaria menetti myös mahdollisuutensa ensi kesän EM-kisoihin, kun se hävisi kotikentällään Unkarille 1-3 EM-karsintojen pudotuspeleissä viime torstaina.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.