Valioliiga
Leeds – Manchester City
Lauantai 03.10. klo 19:30

Lauantaina Elland Roadilla nähdään kahden valmentajaneron kohtaaminen, kun Marcelo Bielsan Leeds ottaa yhteen Pep Guardiolan Manchester Cityn kanssa. Sarjanousija Leeds on lähtenyt kauteen todella ennakkoluulottomin ottein, kun taas Manchester Cityn valmistautumista tähän otteluun varjostaa nolo kotitappio Leicesterille.

Jalkapallon ”hullu tiedemies” Bielsa valmistautuu tähänkin otteluun joukkueensa kanssa pieteetillä. Kaksi ensimmäistä peliä olivat Leedsiltä todellista tykitystä, mutta Sheffield Unitedia vastaan taktiikka muuttui ja tuloksena oli napakka 0-1 voitto. Bielsa tuskin muuttaa paljoa kokoonpanoaan – poissaolijat ovat melko lailla samoja – mutta hyvin kauden aloittanut Jack Harrison ei saa pelata emoseuraa vastaan.

City-faneja järkyttänyt Leicesteriltä saatu selkäsauna herätti kysymyksiä alakerran toimivuudesta. Viikolla alakertaan hankittu Ruben Dias saaneekin heti näytön paikan lauantaina. Sergio Aguero sekä Gabriel Jesus ovat pois ja viruksesta toipuva Ilkay Gündogan tarvinnee vielä treenejä joukkueen kanssa ennen palaamistaan. Viikolla City pelasi EFL cupia ja pudotti Burnleyn kyydistä puhtaasti.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmilla joukkueilla on tulivoimaa, eikä kummankaan alakertaa voi kehua pomminvarmaksi. City tulee varmasti otteluun sisuuntuneena ja Leeds tekee kaikkensa huippujoukkueen horjuttamiseksi. City on mallattu otteluun hieman liian suureksi suosikiksi ja Leeds maistuu tasoituksella. Vetosuosituksella lunastetaan myös maalin tappiolla: Aasialainen tasoitus, Leeds +1.5 kertoimella 1,88.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO