© Kuva: Getty Images

Leicester – Aston Villa: Viihdearvo korkealla

Valioliiga
Leicester – Aston Villa
Sunnuntai 18.10. klo 21:15

Sunnuntai päättyy Valioliigan osalta huikean mielenkiintoiseen kärkiotteluun, kun loistavasti kauden aloittaneet Leicester ja Aston Villa ottavat yhteen Midlandsin derbyssä. Molemmat ovat keränneet yhdeksän pistettä ja Villa on vieläpä tehnyt sen kolmessa ottelussa – ilman pistemenetyksiä. Joukkueiden välisessä matsissa on lähtökohtaisesti korkeat odotukset viihdearvosta.

Ennen maajoukkuetaukoa Leicester rysähti maan pinnalle hienon City -voiton jälkeen, kun piristynyt West Ham haki pisteet selkeällä 0-3 voitolla. Kettujen puolustus on ollut koko kauden kaikkea muuta kuin pitävä ja tähän otteluun Brendan Rodgersilla on miettimistä erityisesti puolustuspään poissaolojen kanssa: Daniel Amartey, Çaglar Söyüncü ja mahdollisesti myös Jonny Evans ja Wes Morgan ovat ottelusta sivussa. Wilfred Ndidin poissaolo syö isäntiä erityisen pahasti.

Villan poissaolotilanne on paljon armollisempi, eikä maajoukkuetauolla tullut uusia murheita. Dean Smithin tärkein tehtävä on pitää miehistönsä jalat maassa jalkapallomaailmaa järisyttäneen Liverpool -murskavoiton jälkeen. Jack Grealish oli tässä ottelussa aivan käsittämättömässä lyönnissä ja isännät joutuvat korvamerkitsemään juonikkaan keskikenttäpelaajan huolella. Villa näyttää tällä hetkellä aivan eri joukkueelta kuin vaikean viime kauden aikana.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmilla joukkueilla on kiistatta tulivoimaa. Lisäksi isäntien kokoonpanotiedot ovat omiaan nostamaan maaliodottamaa. Siispä runsasmaalisuus maistuu tähän otteluun aivan mukavasti: vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,69.

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.