Bayer Leverkusen lainasi Santiago Ariasin Atléticosta siirtoikkunan loppuhetkillä.

28-vuotias oikea laitapuolustaja ehti pelata uudessa seurassaan yhden ottelun ennen maajoukkuetaukoa. Kyseinen Stuttgartia vastaan pelattu sarjaottelu jäi kuitenkin Ariasin viimeiseksi Leverkusenissa pitkään aikaan.

Arias nimittäin loukkasi pahasti nilkkaansa Kolumbian ja Venezuelan välisessä MM-karsintaottelussa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ariasin nilkka murtui pahannäköisesti ja puolustaja menee seuraavien päivien aikana leikkaukseen.

Kolumbialaislähteiden mukaan murtunut nilkka pitää Huuhkaja-vahti Lukas Hradeckyn uuden joukkuetoverin sivussa pelikentiltä helmi-maaliskuulle saakka.

Deportes Cuatro

@DeportesCuatro
⚠¡Imágenes muy duras! La escalofriante fractura de tobillo de Santiago Arias con Colombia

😱🙆‍♂️ Rivales y compañeros se llevaban las manos a la cara

#FuerzaSanti 💪