Valioliiga
Manchester United – Tottenham
Sunnuntai 04.10. klo 18:30

Sunnuntaina Valioliigassa nähdään kahden otteluruuhkassa vellovan suurjoukkueen välinen taistelu. Kiirettä on pitänyt varsinkin vierailija Tottenhamilla, joka otteli tiistaina liigacupissa ja torstaina Eurooppa-liigassa – jälkimmäisen vieläpä vahvalla kokoonpanolla. Manchester United on tahkonnut viikolla pelkästään liigacuppia.

Unitedin kausi alkoi katastrofaalisella kotitappiolla Crystal Palacelle. Sen jälkeen on kairattu kaksi voittoa EFL Cupista sekä viime viikonlopun liigavoitto Brightonista, joka olisi voinut päättyä pelitapahtumien puolesta vaikkapa tappioon. Peliesitysten puolesta Ole-Gunnar Solskjaerin suojatit eivät ole loistaneet alkukauden aikana ja varsinkin puolustustyöskentelystä tulee pyyhkeitä. Tästä ottelusta varmuudella sivussa ovat Alex Tuanzebe sekä Phil Jones. Viikolla ykköskorin miehet eivät rasittuneet cupin pelissä.

Spurs kierrätti myös rajusti tiistaina liigacupissa, mutta torstaina Maccabi Haifaa vastaan oli parasta pöydässä. 7-2 lukemat kertovat, että tehojakin alkaa löytyä. Viime viikonloppuna Newcastlea vastaan Spurs onnistui jotenkin hukkaamaan kaksi pistettä totaalisesta dominanssistaan huolimatta. Gareth Balen ei odoteta vielä debytoivan vieraiden paidassa. Giovani Lo Celso sekä Son Heung-Min ovat todennäköisimmin sivussa.

Lyö vetoa ottelusta:

Unitedin epävarmuus ja Spursin rasitus kompensoivat toisiaan. Parhaiten tässä ottelussa maistuu se, että maaleja nähdään molemmissa päissä. Vetosuositus on siis Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 1,69.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO