Marseillen päävalmentaja suuttui lehdistötilaisuudessa Manchester City -ottelun jälkeen – ”Joudutte tyytymään minuun”

© Kuva: Getty Images

Manchester City voitti tiistai-iltana Marseillen Mestarien liigan lohkovaiheen toisella kierroksella 3-0.

Marseille ei ole saanut vielä pistettäkään kahdesta lohko-ottelustaan ja jatkopaikka alkaa näyttämään varsin epätodennäköiseltä.

Marseillen päävalmentaja André Villas-Boas johdatti seuran alkaneeksi kaudeksi Mestarien liigaan kuuden vuoden tauon jälkeen, mutta oli jo kesällä poistumassa Marseillesta, koska ei tuntenut saavansa seurajohdolta riittävästi tukea.

Villas-Boas suuttui tiistaisen ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa häntä kritisoineille toimittajille.

– Edellisen kerran, kun yritin jotain uutta tämän tason joukkuetta vastaan, hävisimme 4-0 ja te jyräsitte minut maanrakoon. Vaikuttaa siltä, että kaikki tekemäni päätökset ovat vääriä. Ihan sama, pelaanko korkealla vai matalalla blokilla, Villas-Boas puhisi.

– Manchester City on tuhlannut miljardi euroa viimeisen viiden vuoden aikana. He pelaavat todella hyvin ja heillä on loistava valmentaja. Pep Guardiola on valmentaja, joka pelaa aina pallonhallinnan kautta. Hän on tehnyt niin Barcelonassa, Bayern Münchenissä ja nyt Cityssä. Ikävä kyllä Marseillella ei ole varaa hankkia Guardiolaa, joten joudutte tyytymään minuun.

– Jos Guardiola valmentaisi Marseillea, näkisitte pallonhallintaan perustuvaa jalkapalloa. Ikävä kyllä teillä on Villas-Boas, joka pelaa omalla tavallaan ja yrittää tehdä parhaansa, jotta joukkue menestyisi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.