Norwichin viime kauden avainpelaaja jäämässä seuraan – valmentaja kyseenalaisti nuorukaisen asenteen

© Kuva: Getty Images

Englannin Mestaruussarjaan pudonnut Norwich pitänee kiinni keskikenttäpelaajastaan Todd Cantwellistä, jonka on huhuttu siirtyvän Valioliigaan, kertoo Sky Sports.

Viime päivinä Cantwell, 22, on yhdistetty etenkin Valioliigan sarjanousijaan Leedsiin, jonka jalkapallojohtaja Victor Orta myönsi Yorkshire Evening Postille, että Cantwelliä on pidetty silmällä.

Lehtitietojen mukaan Norwich haluaa Cantwellistä 27,6 miljoonaa euroa, mikä on säikäyttänyt kiinnostuneet seurat. Sky Sports kertoo, ettei Norwich ole saanut hänestä yhtään virallista tarjousta.

Viime kauden jälkeen Norwich on myynyt Valioliigaan jo kaksi pelaajaa, Ben Godfreyn Evertoniin ja Jamal Lewisin Newcastleen.

Cantwell pelasi viime kaudella Valioliigassa 37 ottelua tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen kaksi. Norwichin päävalmentaja Daniel Farke on kuitenkin jättänyt hänet tällä kaudella jo pari kertaa tyystin kokoonpanon ulkopuolelle ja perustellut päätöksensä kyseenalaistamalla Cantwellin sitoutuneisuuden.

Entinen Valioliiga-pelaaja Tom Huddlestone arveli Sky Sportsin haastattelussa, että pääsarjaseurat saattoivat pohtia Cantwellin hankkimista uudestaan Farken kommenttien jälkeen.

– En olisi yllättynyt, jos hän lähtee. Mutta se on varmasti herättänyt Valioliiga-kosiskelijoiden huomion, kun hänen managerinsa kyseenalaisti julkisesti hänen asenteensa harjoituksissa ja jätti hänet sivuun seuraavasta pelistä.

Norwich on aloittanut kautensa Mestaruussarjassa keräten neljästä ottelusta yhtä monta pistettä. Huuhkajien tähtihyökkääjä, Norwichin kahden viime kauden paras maalintekijä Teemu Pukki on pelannut täydet minuutit jokaisessa ottelussa tehtaillen niissä yhden osuman ja yhden maalisyötön.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.