Paikat tulostaulun takana latistivat joidenkin katsojien Stadikka-kokemuksen: ”Palkittua kotimaista arkkitehtuuria”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomi lujitti asemaansa oman Nations League -lohkonsa kakkosena, kun se kukisti ansaitusti Bulgarian maalein 2-0. Kaikki Helsingin Olympiastadionille saapuneet reilut 6 500 katsojaa eivät kuitenkaan voineet nähdä koko ottelua täysin, sillä heille oli myyty täydellä hinnalla liput uudistetun Stadikan näyttötaulun taakse, josta erittäin rajallinen näkyvyys.

Ainakin kolme stadionilla ollutta katsojaa twiittasi kuvan stadionin tulostaulun takaa harmitellen kohtaloaan ja huonoa näkyvyyttään. Vaikka kuva puhuukin enemmän kuin tuhat sanaa, kertovat myös viestit paljon.

– Palloliiton mielestä täysin myyntikelpoinen istumapaikka. Kentästä näkee puolet, mutta jostain kumman syystä siitä voidaan kyllä pyytää täysi hinta ilman mitään mainintaa näköesteestä. Palkittua kotimaista arkkitehtuuria, Mikko kirjoitti.

– Anteeks mitä v*ttua Palloliitto, meidän paikoilta ei nää neljäsosaa kenttää ja maksoi ei näkörajoitepaikan verran, Stube kysyi videoviestissään.

Palloliitto vastasi kaikkien edellätwiitanneiden viesteihin, pahoitteli virhettä ja lupasi korvata heille asian.

– Näköesteellisiä paikkoja on päässyt virheellisesti myyntiin. Anteeksi. Olethan meihin yhteydessä asian korvaamiseksi. Irlanti-otteluun ehdimme löytää virheellisesti järjestelmästä myydyt paikat ja saamme katsojat sijoitettua esteettömille paikoille. Isot pahoittelut virheestä, kuului yksi Palloliiton pahoitteluista.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.