Nations League
Saksa – Sveitsi
Tiistai 13.10. klo 21:45

Nations League jatkuu tiistaina ja nosto otetaan Saksan ja Sveitsin välisestä ottelusta. Kolmen kierroksen jälkeen Saksa on lohkossa toisena viidellä pisteellä, kun taas Sveitsi pitää perää yhdellä tasapelipisteellään. Eivät sveitsiläiset silti aivan huonosti ole kovassa lohkossa pelanneet.

Viikonloppuna Saksa otti voiton Ukrainasta. Tätä edelsi kolme tasapeliä, joista kaksi oli Nations Leaguesta ja yksi ystävyysottelusta Turkkia vastaan. Saksa ei tällä hetkellä ole aivan terävimmillään ja erityisesti Joachim Löwin suojatit ovat olleet haavoittuvaisia alakerrastaan. Omiin on mennyt maaleja syksyn kaikissa peleissä ja Turkki teki Saksan verkkoon peräti kolme osumaa. Löw vaihtanee avauskokoonpanoon useampia pelaajia viikonloppuun verrattuna.

Sveitsi taisteli Espanjaa vastaan urheasti, muttei voinut paremmalleen mitään ja tappio kirjattiin lukemin 1-0. Sveitsi pelasi kotonaan Saksaa vastaan reilu kuukausi sitten ja silloin pisteet tasattiin tuloksella 1-1 tasaisessa ottelussa. Vladimir Petkovicin suojatit eivät ole vielä pisteillä juhlineet Nations Leaguessa, mutta edellisessä turnauksessa joukkue eteni välieriin asti.

Lyö vetoa ottelusta:

Saksan voittajakertoimet ovat aivan liian matalalla järkevään vedonlyöntiin. Parhaalta vetovaihtoehdolta tässä ottelussa tuntuu, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Sveitsi pystyy kyllä maalintekoon, jos Saksan puolustus antaa siihen mahdollisuuden. Vetosuositus on siis Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 1,80.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO