Suomalaispuolustaja debytoi Puolan Ekstraklasassa – heti voiton makuun

© Kuva: Juha Tamminen

Elokuun lopussa Veikkausliigan Hongasta Puolan pääsarjan sarjanousija Warta Poznaniin siirtynyt Robert Ivanov debytoi maanantaina uuden joukkueensa riveissä. Ivanov pelasi Wartan keskuspuolustuksessa täydet 90 minuuttia, kun Podbeskidzie kaatui vieraskentällä maalein 1-2.

– Vahvimmat selviytyvät. Ensimmäinen peli, ensimmäinen voitto, 26-vuotias Ivanov kirjoitti englanniksi Instagram-viestiinsä.

Voitto oli Warta Poznanille kauden toinen ja samalla toinen perättäinen, mutta edellistä voittoa Ivanov seurasi vielä vaihtopenkiltä. Hän istui vaihdossa kolme ensimmäistä ottelua uudessa seurassaan, mutta vihdoin maanantaina pelivuoro heltisi.

Warta Poznan on saanut kuudesta ottelusta seitsemän pistettä ja on 16 joukkueen sarjassa sijalla 11. Ekstraklasassa on jouduttu tekemään useita koronapandemiasta johtuvia ottelusiirtoja, joten joukkueiden pelimäärät vaihtelevat.

Petteri Forsellin Stal Mielec on sarjassa sijalla 15 (viisi pistettä seitsemästä ottelusta) ja Santeri Hostikan Pogon Szczecin sijalla kuusi (kymmenen pistettä viidestä ottelusta). Hostikka pelasi vajaat kymmenen minuuttia, kun Pogon kaatoi maanantaina vieraissa Lechia Gdanskin 1-0.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.