© Kuva: Juha Tamminen

Suomi – Bulgaria: Pettynyt Bulgaria Huuhkajien vieraaksi

Nations League
Suomi – Bulgaria
Sunnuntai 11.10. klo 19:00

Suomen kolmas vastus Nations Leaguessa on Bulgaria. Huuhkajat ovat kahden pelatun ottelun jälkeen lohkossaan kakkosena Irlannista haettujen pisteiden ansiosta. Bulgaria otti tähän asti ainoan pisteensä niin ikään Irlannilta. Suomen kenraaliharjoitus otteluun oli kammottava, joten Markku Kanervalla riittää tähän peliin mietittävää.

Suomi voittaa Bulgarian – lyö vetoa jättikertoimella 50,00

Kansojen liigan ensimmäiset ottelut olivat Huuhkajille kaksijakoisia. Wales-peli ei ollut kovinkaan häävi, mutta Irlantia vastaan Riven pelisuunnitelma toimi täydellisesti. Viikolla varamiehiset Huuhkajat saivat Puolalta pahasti selkäänsä. Ottelussa kävi ilmi, että Huuhkajien penkki on todellakin kapea, eikä avainmiesten poissaoloja pystytä paikkaamaan kovinkaan helposti. Kehiin tarvitaan nyt kaikki kynnelle kykenevät pelurit, sillä uskonpalautus tarvitaan ruman Puola-tappion jälkeen.

Bulgaria ei ole enää samanlainen jalkapallomahti kuin menneinä vuosikymmeninä. Syyskuun ottelut olivat sangen puolivillaisia, eikä torstainen EM-jatkokarsinta Unkaria vastaan tuonut helpotusta tuskaan. Bulgariaa vastaan tässä ottelussa puhuu päivän lyhyempi lepoetu sekä se, että torstainen ottelu oli Georgi Dermendzhievin joukkueelle kaikella todennäköisyydellä tämän otteluryppään tärkein. Syttyminen Suomi -otteluun on varmasti työn ja tuskan takana.

Lyö vetoa ottelusta:

En odota Bulgarian tulevan sunnuntain otteluun parhaimmalla sykkeellään. Ei olisi yllätys, jos joukkueen anti jäisi vielä normaaliakin vaisummaksi. Vetosuosituksena on vieraiden jääminen nollille: Bulgaria – maalien määrä alle 0.5 kertoimella 1,92.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.