Valioliiga
Everton – Liverpool
Lauantai 17.10. klo 14:30

Liverpoolissa maaottelutauolta palataan tuiki mielenkiintoisen paikalliskamppailun merkeissä. Lisämielenkiintoa ottelulle antavat Evertonin alkukauden hyvät esitykset sekä Liverpoolin katastrofaalinen rökäletappio Aston Villalle ennen kansainvälisiä pelejä. Asetelmat ovat mielenkiintoisemmat kuin aikoihin – Evertonhan ei ole Merseysiden derbyä voittanut aikoihin.

Evertonin alkukauden ohjelma ei ole ollut missään nimessä kovin mahdollinen, mutta neljä suoraa voittoa on silti erittäin kova suoritus. Tehtyjä maalejakin on neljässä ottelussa jo tusina, joista puolet on Dominic Calvert-Lewinin viimeistelemiä. Carlo Ancelottin suojatit saavat aikaan maalipaikkoja kiitettävällä frekvenssillä. Poissaoloja Toffeesilla on ollut koko alkukauden reippaahkosti, eikä siihen tule merkittäviä muutoksia tässä ottelussa.

Liverpool haluaa varmasti unohtaa Villa -tappion niin pian kuin mahdollista. Pool kaipaisi ykkösvahtiaan Alisson Beckeriä kentälle kipeästi. Muita poissaolijoita Poolilla ovat Alex Oxlade-Chamberlain sekä Konstantinos Tsimikas. Kammottavasta viime ottelusta huolimatta on syytä muistaa, että Poolilla on maailmanluokan miehistö ja varsinkin hyökkäyskalusto on tappavan tehokas. Lisäksi erinomaisena valmentajana Jürgen Klopp on varmasti antanut miehistölleen sielunhoitoa.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä paikallispelissä Everton on paremmassa asemassa kuin aikoihin. Vedoissa povataan, että isännät saavat ottelusta ainakin yhden pisteen: vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Everton +0.5 kertoimella 2,07.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO