Miesten Ykkösessä nähtiin keskiviikkona rumat murskalukemat, kun AC Kajaani myllytti MYPA:a kotikentällään maalein 10-2.

Hannes Seikkala iski hattutempun, Mbaye Diop Babacar, Hussein Mohamed ja Christopher Bibaku onnistuivat maalinteossa kahdesti ja Erfan Zeneli kertaalleen. MYPA:n ja ottelun ensimmäinen osuma merkattiin Ismail Mekhalfalle ja kavennuksesta vastasi Anttoni Huttunen.

Kajaani pelasi reilun tunnin ajan ylivoimalla, sillä Mekhalfa katseli punaista jo 27. minuutilla nostettuaan jalkansa pallontavoittelutilanteessa liian korkealle. Voiton myötä Kajaani nousi yhden pisten turviin putoamisviivan yläpuolelle, kun kaksi kierrosta on pelaamatta.

MYPA:n putoaminen Kakkoseen oli varmistunut jo ennen keskiviikon ottelua, josta siltä puuttui lukuisia pelaajia. Vieraiden maalia vartioi Ykkösessä debytoinut Aku Lindström, joka on tällä kaudella pelannut Nelosta.

MYPA:n päävalmentaja Marko Honkanen myönsi seuran sivuilla, että ennakkoasetelmat vaikuttivat ottelun kulkuun.

– Kaverilla oli panoksia pelissä, meillä ei. Jäimme altavastaajaksi, ja hirveän vaikeahan siitä oli nousta. Jos jotain positiivista pitää tämänpäiväisestä löytää, niin junioriosaston peliminuutit kasvavat korkoa ensi vuotta ajatellen. Aku torjui sen minkä pystyi.

MyPa

@MyPa_ry
Lumisade ja pieni pakkanen Kajaanin illassa eli kylmää oli kyyti Liikuntapuistossa 🥶
Tuskainen ilta & joukkue pelasi vielä yhden vajaalla lähes 65 minuuttia.⁣

AC Kajaani voitti lukemin 10-2 (5-1) 😔⚽️

#mypa #ykkönen