Bayern München jatkaa Bundesliigan kärkipaikalla voitettuaan lauantaina Dortmundin Der Klassikerissa 3-2.

Huipputasaisessa Bundesliigassa RB Leipzig on toisena kahden pisteen päässä Bayernista ja lauantaina hävinnyt Dortmund on jäänyt sarjakärjestä kolmen pisteen päähän.

Ottelun avausjakso oli tasainen ja kummallakin oli muutama potentiaalinen maalipaikka. Robert Lewandowski ehti viedä Bayernin maalin etumatkalle puolen tunnin kohdalla, mutta VAR hylkäsi osuman.

Marco Reus vei Dortmundin johtoon juuri ennen taukoa. Raphaël Guerreiro syötti boksissa odottaneelle Reusille ja Dortmund-kapteeni iski keltamustat johtoon.

Dortmundin ilo ei kestänyt kauaa. David Alaba toi Bayernin nimittäin tasoihin vielä avausjakson lisäajalla. Upea vapaapotkukuvio päättyi Alaban laukaukseen, joka ohitti Dortmund-vahti Roman Bürkin. 1-1.

Toinen jakso oli ehtinyt vanheta vain kaksi minuuttia, kun Lewandowski puski Bayernin johtoon Dortmundin topparien välistä. Kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa Leroy Sané vei Bayernin jo kahden maalin etumatkalle. Maali oli Sanélle kauden neljäs.

Erling Håland kavensi ottelun hetkeä myöhemmin, mutta se jäi Dortmundin osalta laihaksi lohduksi.