Huuhkajat johtaa Nations Leaguen vierasotteluaan Bulgariaa vastaan 2-1. Johdon pysymisestä kahdessa maalissa Suomi sai ensin kiittää mainiota maalivahtiaan Lukas Hradeckya, joka torjui 60. peliminuutilla upeasti Galin Ivanovin ampuman rankkarin.

Ivanov ampui laukojasta katsottuna vasemmalle, ja Hradecky luki tilanteen täysin oikein. Veto oli erittäin kova, mutta suhteellisen mukavan korkuinen. Näin maahan heittäytynyt suomalaisvahti sai vasemman kätensä pallon tielle. Paluupalloon ensimmäisenä ehtinyt bulgarialaispelaaja kiskaisi pelivälineen sivuverkkoon.

Rangaistuspotku tuomittiin, kun Tim Sparv kaatoi rangaistusalueella irti päässeen bulgarialaisen. Pilkkutuomiossa ei ollut mitään epäselvää, sillä kapteeni veti vastustajaa jaloille osumatta palloon lainkaan.

Pahaksi onneksi Sparv sai tilanteesta myös Suomen toisen varoituksen ja oman toisen varoituksensa Nations League -kauden aikana. Näin Sparv on pelikiellossa ensi keskiviikon vieraspelistä Walesissa.

Vain kahdeksan minuuttia myöhemmin pallo vietiin kuitenkin jo toistamiseen rangaistustäplälle sen osuttua Paulus Arajuuren käteen. Nyt vetäjää vaihdettiin, ja yrittämään pääsi juuri kentälle vaihdettu Dimitar Iliev. Tässäkin laukauksessa Hradecky oli erinomaisesti mukana, mutta veto suuntautui riittävän tarkasti alanurkkaan. Bulgaria kavensi 1-2:een, ja näissä numeroissa mennään vartti ennen täyttä aikaa.