Hertha Berlin johti Borussia Dortmundia tauolla 1−0, mutta se ei vierailijoita paljon haitannut. Toisella jaksolla nimittäin alkoi Erling Braut Hålandin näytös.

Golden Boy -palkinnon voittanut Håland aloitti maalinteon jo toisen puoliajan toisella minuutilla. Jatkoa seurasi alle kahden minuutin kuluttua ensimmäisestä osumasta.

Hattutemppunsa Håland täydensi jo runsaan tunnin kohdalla. Joukkuekaveri Raphaël Guerreiro ja vastustajalta kaksi maalia tehnyt Matheus Cunha onnistuivat maalinteossa välissä, kunnes Håland osui vielä 79. minuutilla heti Cunhan maalin perään.

Hålandilla on nyt 22 pelaamassaan Bundesliigan ottelussa 21 maalia. Hän ohitti tällä saavutuksella Uwe Seelerin.

Gracenote Live

@GracenoteLive
2️⃣1️⃣ - At 2-1, Erling Haaland has set an all-time record by scoring 21 goals in 22 Bundesliga appearances. Uwe Seeler held the former record (20 in his first 22). #Bundesliga #BSCBVB

Borussia Dortmund voitti ottelun 5−2. Hålandilla on nyt kasassa kymmenen maalia tällä kaudella. Dortmund on sarjassa toisena pisteen verran Bayern Müncheniä takana.

Dortmundilla oli ottelussa muitakin ilonaiheita. Vasta 16-vuotias, superlupauksena pidetty saksalaisjuniori Youssoufa Moukoko debytoi Bundesliigassa. Moukoko tuli vaihdosta kentälle juuri Hålandin tilalle 85. minuutilla.

Moukokosta tuli samalla Bundesliigan historian nuorin kentällä ollut pelaaja. Tarkka ikä on nyt siis 16 vuotta ja yksi päivä. Edellinen ennätys oli Nuri Şahinin nimissä, mutta se meni rikki 11 kuukaudella.