Valioliiga
Everton – Manchester United
Lauantai 07.11. klo 14:30

Lauantain Valioliiga alkaa melkoisella trillerillä, sillä loukkaantumisista kärsinyt alkukauden menestysjoukkue Everton saa vieraakseen Manchester Unitedin, jonka manageri Ole Gunnar Solskjaer on noussut voimakkaiden potkuhuhujen kohteeksi. Molemmilla joukkueilla on siis näytön paikka lauantain varhaisena iltapäivänä.

Kolmessa viime pelissä Everton kerännyt yhden tasapelipisteen paikallisvastustaja Liverpoolilta. Kaksi seuraavaa ottelua Southamptonia ja Newcastlea vastaan olivat ansaittuja tappioita. Carlo Ancelottin suojatit ovat kärsineet vaikeasta poissaolotilanteesta. Tähän otteluun saadaan takaisin Lucas Digne pelikiellosta ja useampikin peluri saattaa palata sairastuvalta. Ainakin James Rodriguezia odotetaan jo avaukseen. Tämä olisi tärkeää, sillä penkin leveys on osoittautunut vaikeassa tilanteessa riittämättömäksi.

Solskjaerin pisteet laskivat muutamassa päivässä ennennäkemättömän alas, kun ensin hävittiin sarjapeli Arsenalille ja perään todella haikean esityksen jälkeen Mestarien liigassa Basaksehirille. Viikkopeli vieraissa tulee painamaan vielä varmasti jaloissa lauantaina, sillä United pelasi Turkissa lähes optimaalisella kokoonpanolla. Unitedilla on muutama poissaolo – esim. Eric Bailly ja Victor Lindelöf joutuvat huilimaan lauantaina. Ikävintä on, että pienen suonenvedon jälkeen Unitedin peli ei kulje.

Lyö vetoa ottelusta:

Evertonin kokoonpano vahvistuu ja kotijoukkue saa myös rasituksesta etua. Tältä pohjalta ottelua voi pitää lähtökohtaisesti tasaisena. Markkinoilla United on suosikki, joten veto lähtee Evertonin suorasta voitosta: Everton voittaa ottelun kertoimella 2,95.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS