Glen Kamaran Rangers haki Eurooppa-liigassa vieraspisteen Benficaa vastain 3-3-tasapelillä. Kamara pelasi ottelussa täydet minuutit ja laukoi upealla tavalla Rangersin toisen maalin.

Ottelu alkoi Benfican hallinnalla, ja isännät menivät johtoon jo toisella minuutilla Rafan keskityksen painuessa Rangersin Connor Goldsonin jalasta omaan maaliin. Puntit tasoittuivat kuitenkin 19 minuutin jälkeen, kun Nicolás Otamendi repi läpiajoon karanneen Ryan Kentin kumoon ulosajon arvoisesti, ja Benfica joutui pelaamaan vajaamiehisenä.

Rangers käytti ylivoiman saman tien hyödyksi. Ensiksi Diogo Gonçalves ohjasi epäonnisesti James Tavernierin keskityksen omaan maaliin. Seuraavasta hyökkäyksestä Kamara jallitti oikean jalkansa vapaaksi rangaistusalueen reunalla ja ampui tarkalla laukauksella Rangersin 2-1-johtoon. Maali oli Kamaran uran ensimmäinen europeleissä.

Toisella puoliskolla Rangers näytti menevän menojaan, kun Alfredo Morelos vei vieraat jo 3-1-johtoon. Benfica kuitenkin nousi vielä takaa tasoihin. Ensin Rafa kavensi 77. minuutilla, ja juuri ennen loppuvihellystä Gian-Luca Waldschmidt tarjoili Darwin Núñezin läpiajoon, josta uruguaylaislupaus ei epäonnistunut.

Tasapelillä Rangers jatkaa D-lohkon kärjessä kolmen kierroksen jälkeen tasapistein Benfican kanssa.

Hradeckyn Leverkusen voittoon hurlumhei-ottelussa

Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen puolestaan otti täydet kolme pistettä Hapoel Be’er Shevan vieraana 2-4-lukemin.

Hapoel kuittasi Leon Baileyn iskemän pikaisen 0-1-johtomaalin. Ensin Elton Acolatse tasoitti 12. minuutilla. Reilut 10 minuuttia myöhemmin hän osui toistamiseen, ja näin Hapoel nousi 2-1-johtoon. Leverkusen tasoitti ottelun kuitenkin vielä 39. minuutilla.

Toisella puoliajalla Leverkusen tavoitteli vimmatusti voittomaalia. Saksalaisten painostus tuotti tulosta, kun Bailey teki illan toisen osumansa varttia ennen päätösvihellystä. Loppunumerot 2-4 taululle iski vasta 17-vuotias Florian Wirtz 88. minuutilla.