Historian huonoin bundesliigajoukkue pelkää surullisen ennätyksensä puolesta: ”Se on osa identiteettiämme”

© Kuva: Getty Images

17.1.2020. Se on päivämäärä, jolloin Schalke 04 voitti edellisen, ja toistaiseksi vuoden ainoan ottelunsa Bundesliigassa. Sen jälkeisistä 24 ottelustaan se on saanut yhdeksän tasapelipistettä ja hävinnyt 15 peliä.

Schalken pitkä voitoton putki alkaa olla jo siinä suuruusluokassa, että Bundesliigan kaikkien aikojen ennätys on pian uhattuna. Perättäisten voitottomien otteluiden ennätystä pitää hallussaan Tasmania Berlin, joka pelasi ainoan kautensa Bundesliigassa vuosina 1965-1966.

Tasmania pelasi tuolloin peräti 31 ottelua putkeen ilman voittoa, ja sai kauden 34 pelistään vain kaksi voittoa ja neljä tasapeliä. Tasmanian maaliero oli surkea 15-108. Kauden ainoat voittonsa se otti avauskierroksella Karlsruhesta ja toiseksi viimeisellä kierroksella Borussia Neunkirchenistä.

Nykyisin viidennellä sarjatasolla Oberligassa pelaavaa Tasmania Berliniä pidetään yleisesti Bundesliigan historian huonoimpana joukkueena. Tämä titteli on seuralle mainosvaltti, jonka avulla se saa ilmaista julkisuutta. Tasmania Berlinin johtokunnan puheenjohtaja Almir Numic myöntääkin toivovansa, että Schalke voittaisi jonkun seitsemästä seuraavasta pelistään, jotta ennätys jäisi yksin Tasmanian nimiin.

– Emme halua menettää ennätystämme. Enä uskokaan siihen, Numic sanoi Kickerille.

– Se on ollut vuosikymmenien ajan meidän ennätyksemme ja kuuluu Tasmanian identiteettiin.

– Jokainen tuntee Tasmanian. Kauden alkaessa TV:n ennakkolähetyksessä puhutaan aina meistä. Olemme silloin ilmaiseksi lehdistössä. Siten emme tarvitse mainoskampanjoita. Toivotaan, että se on jatkossakin niin, Numic selittää.

Schalke kohtaa seuraavissa seitsemässä pelissään järjestyksessä Borussia Mönchengladbachin, Bayer Leverkusenin, Augsburgin, Freiburgin, Arminia Bielefeldin, Hertha Berlinin ja Hoffenheimin. Siitä ei siis ole mitään epäselvyyttä, mitä joukkuetta Tasmania Berlin näissä otteluissa kannattaa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kicker (@kicker)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.