Huuhkajat tauolle kahden maalin johdossa – nyt asialla Robin Lod

© Kuva: Juha Tamminen

Suomi johtaa Nations Leaguen vierasottelua Sofiassa Bulgariaa vastaan maalein 2-0. Teemu Pukki teki Suomelle johtomaalin jo 7. minuutilla ja vuoden ensimmäistä maaotteluaan pelannut Robin Lod tuplasi johdon juuri liaäajan alkaessa.

Bulgarian maalia vartioiva Martin Lukov torjui vielä Pukin maalintekoyrityksen, mutta paluupallo kimmahti parhaaseen maalintekosektoriin nousseelle Lodille. Lod ampui volleysta kohti maalia, kuti muutti hieman suuntaa bulgarialaispuolustajan päästä ja meni lopulta näpeillään palloa hipaisseen Lukovin sormenpäiden kautta maaliin.

Bulgaria sai vielä lisäajan päätteeksi vapaapotkun, muta Lukas Hradecky koppasi pallon helposti syliinsä.

Kahdesta maalista huolimatta ensimmäinen puoliaika ei ollut pelkkää juhlaa, sillä ikäviä uutisia Suomi sai Joel Pohjanpalon loukkaantumisesta.