Huuhkajien joukkueeseen yksi muutos – Jukka Raitala jää sivuun

© Kuva: Juha Tamminen

Palloliitto tiedottaa kotisivuillaan, että Huuhkajien marraskuun maajoukkueryhmään on jouduttu tekemään yksi muutos. Kokenut laitapuolustaja Jukka Raitala jää sivuun polvivamman vuoksi.

Raitala ei pelannut Montreal Impactin sunnuntai-illan ottelussa. Hän kertoi ottelun alla montrealilaislehdistölle, kuinka tärkeänä maajoukkuetta pitää eikä voisi kuvitellakaan maajoukkuekutsusta kieltäytymistä.

Raitalan korvaajaksi maajoukkueeseen on kutsuttu slovakialaista AS Trenciniä edustava Juha Pirinen. Pirinen siirtyi Trenciniin heinäkuussa ja pelasi täydet minuutit joukkueensa 12 ensimmäisessä sarjaottelussa Slovakian liigassa. Viime lauantain ottelussa Pirinen oli ensimmäistä kertaa vaihdossa ja istui myös penkillä koko pelin. 29-vuotias Pirinen on pelannut Huuhkajissa 18 ottelua.

Huuhkajien ryhmä kokoontuu maanantaina Pariisiin. Keskiviikkona on edessä harjoitusottelu Ranskaa vastaan ja myöhemmin Nations League -pelit Bulgariaa ja Walesia vastaan.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!