Huuhkajien konkarivahti Niki Mäenpää löysi uuden seuran Englannissa

© Kuva: Getty Images

Englannin Mestaruussarjassa pelaava Stoke on vahvistanut hankkineensa suomalaismaalivahti Niki Mäenpään ”lyhytaikaisella” sopimuksella.

Mäenpää, 35, jäi viime kauden jälkeen ilman seuraa jätettyään Bristol Cityn, jota hän edusti kahden vuoden ajan. Hän on pelannut Englannissa myös Brightonissa ja kierrellyt aiemmin urallaan Hollannissa ja Ranskassa.

Stoke kertoo tiedotteessaan, että se tarvitsi tukea maalivahtiosastolleen, josta ovat loukkaantuneet Adam Davies ja Angus Gunn. Kahdessa edellisessä sarjapelissä Stoken maalia on vartioinut 20-vuotias Josef Bursik.

Kaikkiaan Mäenpäällä on kokemusta Mestaruussarjasta 31 ottelun verran. Suomen A-maajoukkueessa hän on esiintynyt 26 kertaa, joista viimeisin oli maaliskuussa 2016. Viimeksi hän oli mukana Huuhkajien ringissä lokakuun maaotteluissa.

Stoke on 13 kierroksen jälkeen Mestaruussarjassa kahdeksantena. Viime tiistaina se hävisi Teemu Pukin edustamalle Norwichille 2-3 suomalaishyökkääjän iskettyä kaksi osumaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.