Huuhkajien marraskuun pelit nähtävissä myös ilmaiskanavilla – keskiviikkona vastassa maailmanmestari Ranska

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien pelien seuraaminen alkaneella maajoukkuetaulla ei jää ainakaan siitä kiinni, etteivätkö ottelut olisi nähtävissä.

Suomi pelaa tämän ja ensi viikon aikana kolme vierasottelua. Keskiviikkona vuorossa on ystävyysottelu hallitsevaa maailmanmestaria Ranskaa vastaan, mitä seuraavat Nations Leaguen pelit Bulgariaa vastaan sunnuntaina ja Walesia vastaan ensi viikon keskiviikkona.

Kaikki ottelut näytetään V Sport Jalkapallo -kanavalla sekä suoratoistopalvelu Viaplayssä, mutta Huuhkajat liitävät myös ilmaiskanaville. Jim näyttää Ranska-ottelun ja Nelonen televisioi pelit Bulgariaa ja Walesia vastaan. Kaikki ottelut ovat seurattavissa myös Ruudusta.

Huuhkajat on neljän ottelun jälkeen Nations Leaguen lohkossaan toisena, pisteen perässä Walesia.

Lohkovoittaja nousee Nations Leaguen seuraavaan painokseen korkeimmalle tasolle, eli A-divisioonaan.