Ilveksen keskikenttäpelaaja Lauri Ala-Myllymäki siirtyy Italian Serie B:ssä pelaavaan Venezia FC:hen.

Ala-Myllymäen, 23, sopimus alkaa virallisesti tammikuussa siirtoikkunan auetessa, ja se on voimassa kesään 2024 asti.

– Olemme todella onnellisia, kun Lauri siirtyy urallaan eteenpäin. Venezia on hieno seura ja Serie B kovatasoinen sarja, mutta emme epäile hetkeäkään Laurin mahdollisuuksia siellä, kommentoi Ilveksen kehitysjohtaja Toni Hevonkorpi tamperelaisseuran tiedotteessa.

– Ihan joka päivä ei Suomesta siirrytä Serie B:hen, joten tämä on hieno asia niin Laurille, kuin Ilveksellekin. Toivotamme Lämmille kaikkea hyvää jatkoon!

Ala-Myllymäki on pelannut Ilveksessä 236 ottelua tehden niissä yhteensä 46 maalia.

– Ilves on ollut oikeastaan aina iso osa elämääni ja olen iloinen, että olen saanut kasvaa seuran mukana kaikki nämä vuodet. Kiitos kaikille ihmisille seurassa ja upeassa seurayhteisössä! kiittää Ala-Myllymäki.

Venezia on viiden pelatun ottelun jälkeen Serie B:ssä viidentenä. Italian toisella sarjaportaalla pelaavat suomalaisista myös Brescian Jesse Joronen ja Simon Skrabb sekä Chievon Sauli Väisänen. Lisäksi SPAL:n organisaatiossa pelaa Patrik Raitanen.

Venezia FC

@VeneziaFC_IT
Ufficiale: Lauri Ala-Myllymäki in arancioneroverde. 🇫🇮

👉 bit.ly/vfc-lauri

#ArancioNeroVerde 🟠⚫️🟢

Ilves-ikoni Lauri Ala-Myllymäki siirtyy Italian Serie B:ssä pelaavaan Venezia FC:hen!💥💥

Lue lisää Laurin upeasta urasta ja katso kaikki Laurin tekemät maalit vuodesta 2013 tähän päivään ilvesedustus.fi/kiitos-lauri-l…

Kiitos Lauri kaikesta ja kaikkea hyvää jatkoon! 💚💛

#ilves