Kansallisen Liigan karsinnat avattiin kuuden maalin murskajaisilla

© Kuva: Kansallinen Liiga / Kalevi Hämäläinen

Jyväskylän Pallokerho tarrasi lauantaina lujasti kiinni paikkaansa Kansallisessa Liigassa, kun se voitti Vasa IFK:n liigakarsinnan avausosassa vieraskentällä 6-0.

Vieraat siirtyivät johtoon vajaan vartin kohdalla, kun Jasmin Miettinen toimitti rangaistuspotkun sisään. Hetkeä myöhemmin vihellettiin pilkku myös toisessa päädyssä, mutta Pauliina Tähtinen torjui Fanny Forssin yrityksen.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin pallo oli jälleen vaasalaisten verkossa, kun Riikka Lilja sai kunnian päättää JyPK:n hienon hyökkäyksen viimeistelyyn. Peliä ehdittiin jatkaa vain muutama minuutti, kunnes pallo vietiin jälleen pilkulle. JyPK riisti pallon vaasalaisten maalipotkusta ja Linda Kankaanpää katkaisi nopean hyökkäyksen sääntöjen vastaisesti. Vetovastuun otti Tiina Tiainen, joka vei JyPK:n jo kolmen maalin johtoon ennen taukoa.

Toisella jaksolla maaleja odoteltiin 73. minuutille asti, mutta ne syntyivät yhä VIFK:n päätyyn. Ensin Kia Voutilainen nosti pallon taidokkaasti takaylänurkkaan ja hetken kuluttua JyPK:n kulmapotku kimpoili VIFK:n pelaajista omaan maaliin.

Kuudes ja viimeinen maali tuli hieman ennen päätösvihellystä – jälleen rangaistuspotkusta. Pallon taakse asteli Lilja, joka sai toistamiseen nimeensä maalintekijätilastoon.

Toinen osaottelu pelataan ensi viikon lauantaina Jyväskylässä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.