Senegalilaishyökkääjä Macoumba Kandji kertoo sosiaalisessa mediassa, että päättynyt Veikkausliigan kausi jäi hänen viimeisekseen FC Hongan riveissä.

– Kiitos koko Hongan organisaatiolle. Valmentajille, kannattajille sekä nykyisille ja entisille joukkuekavereilleni. Tämä oli suuri ilo, ja muistot jäävät elämään, kirjoitti Kandji, 35, Twitterissä.

– Kiitos sinulle näistä vuosista! Olet aina ollut mahtava jalkapalloilija, mutta myös poikkeuksellinen hahmo ja esimerkki kaikille kentän ulkopuolella, vastasi Honka.

FC Honka Miehet

@FCHonkaMiehet
Mac! Thank you for these years!

You have always been a great footballer, but also an exceptional character and an example for everyone off the field!

💛🖤

#MeOllaanHonka

Mac Kandji

@mackandji
Thank you to the entire organization of ⁦@EsportHonka⁩ top to bottom. The coaching staff, the fans, and to my teammates now and past. It was great pleasure and the memories will live on. Kiitos!

Mac Kandji

Kandji pelasi Hongassa ensimmäistä kertaa kaudella 2018 ja käväisi viime vuonna iranilaisessa Sant Naftissa, kunnes palasi Espooseen. Kaikkiaan hän on pelannut Hongassa 52 ottelua tehden niissä yhteensä 22 maalia ja syöttäen neljä. Suomen kentillä hän on edustanut myös Helsingin Jalkapalloklubia ja FC Interiä.

Aiemmin tällä viikolla myös keskikenttäpelaaja Javier Hervás ilmoitti jättävänsä FC Hongan.