Kuopiosta lisää sopimusuutisia – luottopuolustajalle uusi diili KuPSiin

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseura ja toppari Juho Pirttijoki ovat solmineet jatkosopimuksen, joka ulottuu kauden 2022 loppuun.

Pirttijoki, 24, siirtyi KuPSiin ensin kesällä 2018 lainasopimuksella ruotsalaisesta GIF Sundsvallista. Seuraavaksi kaudeksi hän liittyi kuopiolaisryhmään pysyvällä diilillä.

Tähän mennessä Pirttijoki on pelannut KuPS:ssa 47 ottelua, joista 14 oli päättyneellä kaudella Veikkausliigassa. Aiemmin urallaan hän on edustanut myös FC Hakaa ja Helsingin IFK:ta ja esiintynyt kertaalleen A-maajoukkueessa.

– Äärimmäisen hyvillä mielillä täällä jatketaan. Kahden ja puolen vuoden aikana olen saanut seurasta hyvän kuvan. Kaikki toiminta on eteenpäinpyrkivää ja todella ammattimaista ja sitä toivon jalkapalloseuralta. Nyt joukkueeseen tulee uusi päävalmentaja [Simo Valakari], jonka kanssa olen jalkapallosta samoilla linjoilla ja jonka kunnianhimo viehättää tosi paljon, kommentoi Pirttijoki KuPS:n sivuilla.

– Uskon, että KuPS:ssa on ensi vuonna paljon samaa kuin tänä vuonna: KuPS on vauhdikas ja aggressiivinen porukka ja ehkä vähän enemmän pelaavampi. Intensiteetti ei katoa mihinkään. Tämä pelikausi oli itselleni isossa kuvassa ihan OK. Alkukaudella pelasin liigapelejä järjestään, sitten tuli loukkaantuminen, jonka jälkeen pelasin europelejä. Loppukausi oli vähän rikkinäistä. Kausi oli kaksijakoinen, alkukausi oli OK tekemistä ja siihen olen tyytyväinen. Päättynyt pelikausi on kokonaisuudessaan ehdottomasti plussan puolella.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.