Eurooppa-liiga
Leicester – Braga
Torstai 05.11. klo 22:00

Torstai on vilkas jalkapallopäivä Eurooppa-liigan lohkovaiheen ansiosta. Vetonosto otetaan Leicesterin ja Bragan välisestä G-lohkon kärkiottelusta. Molemmat ovat lohkossa puhtaalla pelillä voitettuaan sekä AEK:n että Zoryan. Keskinäisestä ottelusta täydet pisteet olisivat jatkopaikan suhteen jo todella iso etu.

UEL:n lisäksi Leicester on aloittanut Valioliigan mukavasti: seitsemästä ottelusta on kairattu viisi voittoa ja sarjasijoitus on toinen heti Liverpoolin jälkeen. Viimeisestä kahdesta ottelusta on tuloksena vierasvoitot Arsenalista ja Leedsistä – etenkin 1-4 voitto jälkimmäisestä oli häikäisevä suoritus ja varsinkin Jamie Vardy loisti tässä ottelussa. Brendan Rodgersilla on edelleen loukkaantumisia varsinkin alakerrassa ja Wilfred Ndidiä on perinteisesti aina ollut vaikea paikata. James Maddison palannee torstaina avaukseen.

Myös Bragalla menee lujaa – peräkkäisiä voittoja on plakkarissa kuusi ja edellinen tappio on syyskuulta. Braga on UEL:n lohkovaiheeseen hienosti riittävä joukkue ja tällä kaudella tilanne jatkopelienkin suhteen näyttää hyvältä. Carlos Carvalhalilla on lähes terve joukkue käytettävissään torstaina, mutta vaikka Leicesterin kotiformi ei ole ollut kovin mahdollinen, on vastus nyt kovempi kuin kertaakaan aikaisemmin tänä syksynä.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa mennään perusluokka edellä ja lyödään kotivoittoa kuitille. Bragan puolustus joutuu torstaina kaikella todennäköisyydellä kovaan myllyyn. Vetosuositus on Leicester voittaa ottelun kertoimella 1,74.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS