Liikuttava hetki: Diego Maradonan joukkuekaveri vaimeni kesken haastattelun – ”Ei hätää, ymmärrämme tilanteen”

© Kuva: Getty Images

Argentiinalaislegenda Diego Maradonan kuolema on ollut kova paikka miljoonille jalkapallon ystäville.

Keskiviikkona 60 vuoden iässä menehtyneen Maradonan muistoa kunnioitetaan parhaillaan ympäri maailman hienoin sanoin ja teoin. Movistarin lähetyksessä nähtiin liikuttava hetki, kun Maradonan muisteluun osallistui hänen entinen joukkuekaverinsa Jorge Valdano.

Maradona ja Valdano, 65, pelasivat yhdessä Argentiinan maajoukkueessa, jonka kanssa he voittivat vuoden 1986 maailmanmestaruuden.

– Kun hän lähti sairaalasta, me kaikki odotimme, että hän antaa meille jälleen opetuksen toipumisesta. Hän oli jo selättänyt vastaavia tilanteita aiemminkin. Hän oli valtavan vahva ihminen. Tämä menetys on sattunut minuun suunnattomasti, sekä pelaajan että ihmisen menetys, sanoi Valdano AS:n mukaan.

Valdanoa pyydettiin kertomaan yhteisistä kokemuksistaan Maradonan kanssa. Hyökkääjälegenda aloitti vastauksensa, mutta vaimeni pian.

– Monet muistoni hänestä saavat minut hymyilemään, sanoi Valdano ennen kuin hänen äänensä murtui ja huuli rupesi väpättämään.

Haastattelija ymmärsi tilanteen nopeasti ja antoi Valdanolle hetken hengähtää ja koota ajatuksiaan.

– Jorge, jos et kykene jatkamaan, niin tehdään haastattelu myöhemmin loppuun. Ei hätää. Ymmärrämme tilanteen.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Valdano palasi mikrofonin ääreen.

– Se, mikä sai minut ennen hymyilemään saa minut nyt surulliseksi. Ei ole parempaa paikkaa sanoa hänelle hyvästejä kuin jalkapallostadion, sanoi Valdano, joka oli haastatteluhetkellä Atlético Madridin Wanda Metropolitanolla.

– Hän kävi läpi vaikeita aikoja, mutta hänet tullaan muistamaan hänen työstään. Hän oli yksi parhaista. Häntä ei unohdeta ikinä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.