Eurooppa-liiga
Lille – AC Milan
Torstai 26.11. klo 19:55

Eurooppa-liigan H-lohkoa johtava Lille saa vieraakseen AC Milanin ottelussa, jonka voittaja alkaa olla todella vahvoilla jatkopaikan suhteen. Milan kärsi viime ottelussa yllättävän 0-3 murskatappion kotona, joten vierasottelussa on vahvaa revanssin makua. Retkestä ei ole tulossa kuitenkaan helppo.

Kotoisessa liigassa sarjakakkosena oleva Lille kaatoi viikonloppuna heikon Lorientin helposti 4-0. Christophe Galtierin suojateilta maalinteko sujuu tänä syksynä mainiosti ja Ligue 1:ssä maaleja on syntynyt keskimäärin lähes kaksi per peli. Galtier saa tähän otteluun pelikieltonsa suorittaneita pelureita takaisin ja Renato Sanchez on tällä hetkellä ainoa varma poissaolija. Kotistadionillaan Lille ei ole tällä kaudella hävinnyt otteluakaan.

AC Milan johtaa Serie A:ta, eikä ole kärsinyt sarjassa vielä tappioita. Sunnuntaina Rossoneri haki kovan päänahkan, kun se kaatoi Napolin vieraissa. Ottelusta tuli myös jobinpostia, sillä huikeassa iskussa ollut Zlatan Ibrahimovic loukkaantui ja on muutaman pelin ajan poissa kuvioista. Myöskin Rafael Leaon pelaaminen on hyvin epävarmaa. Niinpä Stefano Pioli laittanee Ante Rebicin kärkeen torstain ottelussa.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka vieraiden tulivoimaa koetellaan loukkaantumisten vuoksi, on tässä ottelussa lähtökohtaisesti maaliodottama kohollaan. Siihen liittyy illan vetoideakin, jossa haetaan vähintään kolmea maalia: Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,85.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO