© Kuva: Getty Images

Liverpool – Leicester: Poissaolot piinaavat Redsiä

Valioliiga
Liverpool – Leicester
Sunnuntai 22.11. klo 21:15

Maaottelutauko ei tullut kovinkaan otolliseen aikaan Liverpoolille ja Leicesterille, sillä molemmilla oli todella hyvä jakso päällä Valioliigassa. Lisäksi maaottelut toivat lisää jobinpostia Jürgen Kloppille, jolla on nyt käsissään massiivinen loukkaantumisongelma. Tämä antaa hyvässä iskussa olevalle Leicesterille sauman sunnuntaina.

Vanhojen loukkaantumisten lisäksi Joe Gomez teloi polvensa, Jordan Henderson vetäytyi Englannin maajoukkueesta, Mo Salah antoi positiivisen koronanäytteen ja Rhys Williamskin kolhi itseään sen verran, että U21 -komennnus jäi kesken. Lisäksi Klopp saa sunnuntaina vielä arvuutella useamman pelaajan pelikuntoa. Poissaolot iskevät etenkin Redsin puolustukseen, joka näyttää pakon edessä sangen kokeelliselta. Yläkertaan saadaan tulivoimaa Salahin poissaolosta huolimatta.

Myös Brendan Rodgersilla on harminsa poissaolojen suhteen – pahimpana poissaolona on tärkeä Wilfred Ndidi. Leicester lähti sarjatauolle sarjan kärjessä, mutta tästä ottelusta pitää takoa pisteitä, jotta Tottenham ja Chelsea meinataan pitää viikonlopun jälkeenkin takana. Leicester on tällä hetkellä todella vaarallinen vastus kenelle vain ja Poolin repaleinen puolustus joutuu todelliseen testiin.

Lyö vetoa ottelusta:

Tästä ottelusta huokuu runsasmaalisuus. Molemmilla on aseet maalintekoon ja Poolin alakerta on mennyt uusiksi. Vetoihin otetaan overia – vähintään neljää maalia odotetaan vetosuosituksessa, joka on Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,44.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.