Espanjalaislehti Marca kertoo, että Internazionalen hyökkääjä Lautaro Martínez haluaa siirtyä pois milanolaisseurasta niin pian kuin suinkin. Hän on palkannut avukseen tunnetun portugalilaisagentin Jorge Mendesin.

Martínezin varsinaisina agentteina jatkavat Beto Yaque ja Rolando Zárate, mutta Mendesin on tarkoitus saada erikoisosaamisellaan siirto maaliin.

Martínezia vietiin huhuissa kesällä eritoten Barcelonaan, mutta Marcan mukaan Kataloniaan siirtyminen vaikuttaa epätodennäköiseltä, sillä Barcelonalla ei koronavirustilanteen takia ole juuri nyt varaa tehdä kalliita pelaajahankintoja.

Marca kirjoittaa myös, että 23-vuotiasta Martínezia on tarjottu muun muassa Real Madridiin jo aiemmin. Inter ei kuitenkaan luovu pelaajastaan halvalla, joten nyt argentiinalaishyökkääjä haluaa turvautua neuvotteluissa Mendesiin.

Martínezilla on sopimus Internazionalen kanssa kesään 2023 saakka. Hän on tehnyt tällä kaudella Serie A:ssa yhdeksään peliin viisi maalia. Mestarien liigassa Martínez on osunut kerran neljään otteluun.