SJK tiedotti perjantaina seurassa tapahtuvista henkilömuutoksista. Peräti kuusi pelaajaa jättää varmasti seuran. Lisäksi kolme valmentajaa siirtyy pois SJK:sta.

Pelaajiston puolelta SJK:n jättävät puolustajat Samba Benga ja Dárvin Chávez, lisäksi keskikenttäpelaajista Anel Rashkaj, Keaton Isaksson, Aatu Kujanpää ja Jyri Kiuru lähtevät pois seurasta. Lähitjöistä eniten viime kaudella pelasi Isaksson, joka pelasi 14 ottelussa ilman tehomerkintöjä. Chávezin ja Bengan kaudet menivät pilalla loukkaantumisten takia.

Ykkösestä viime kauden päätteeksi Kakkoseen pudonneesta SJK Akatemiasta lähtevät Onni Heinonen ja Juuso Takanen. Lisäksi lainalla ollut maalivahti Teppo Marttinen vaihtaa varmuudella maisemaa.

Myös valmennuspuolella tapahtuu muutoksia. SJK:n edustusjoukkueen fysiikkavalmentajana vuodesta 2019 työskennellyt Mikko Kujala jättää tehtävänsä. Lisäksi edustusjoukkueen videoanalyytikko Rain Nappir lähtee pois SJK:sta. SJK Akatemian irlantilainen valmentaja Thomas Dunne lähtee myös uusin tehtäviin.

SJK kertoi, että seura jatkaa yhä neuvotteluja muiden pelaajien kanssa jatkosta.