© Kuva: Getty Images

Portugali – Ranska: Kunnianpalautus tilauksessa

Nations League
Portugali – Ranska
Lauantai 14.11. klo 21:45

Ranska yrittää palautua Huuhkajille kärsityn tappion aiheuttamasta järkytyksestä, kun se asettuu Nations leaguen ottelussa Portugalia vastaan vieraissa. Huuhkajat viis veisasi asiantuntijoiden ja vetoanalyytikkojen mielipiteistä – niinpä puolivaloilla suorittanut Ranska sai kovan näpäytyksen. Sanomattakin on selvää, että lauantaisesta ottelusta kannattajat vaativat kunnianpalautusta.

Portugal pelasi keskiviikkona harjoitusottelun Andorraa vastaan ja voitti ottelun haukotellen 7-0. Joukkueen kovimmat tykit huilasivat ja ykköskorin miehet Cristiano Ronaldon johdolla laitetaan kentälle lauantain koitokseen. Lusitaanit ovat suoriutuneet syksyn otteluista mallikkaasti – peli kulkee ja omiin on mennyt ainoastaan yksi Kroatian tekemä maali syyskuun alussa. Ranskaa vastaan vieraissa pelattiin maaliton tasapeli. Kokoonpanomurheita joukkueella ei näillä näkymin ole.

Didier Deschamps sai Huuhkajat -pelin jälkeen lisää jobinpostia, kun Wissam Ben Yedder antoi positiivisen koronanäytteen ja pelit on tältä erää pelattu. Kylian Mbappen pelikuntoa on arvuuteltu, mutta todennäköisempää lienee, ettei mies pelaa lauantaina. Paul Pogba oli Huuhkajat-pelissä kehno ja saattaa joutua avauksesta sivuun. Isossa kuvassa Ranska on suoriutunut syksystä hyvin, sillä Nations league -lohkossa se pelaa illan isäntien tapaan tappioitta.

Lyö vetoa ottelusta:

Yhden huonon harjoitusottelun vuoksi Ranska ei vastapelikohteeksi joudu, vaan tässä ottelussa eniten kiinnostaa vähämaalisuus. Portugalilla on kivikova puolustus ja Ranskan hyökkäyspään potentiaaliset miehistöongelmat laskevat maaliodottamaa. Vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,70.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.