Mestarien liiga
RB Leipzig – Paris SG
Keskiviikko 04.11. klo 22:00

Mestarien liigan keskiviikon herkkupala on RB Leipzigin ja PSG:n välinen mittelö. Joukkueiden alkutaival lohkossa on yhteneväinen, sillä molemmat ovat voittaneet Basaksehirin ja hävinneet Manchester Unitedille. Niinpä keskinäisellä ottelulla on jatkoon menon kannalta iso merkitys. Joukkueet kohtasivat viimeksi viime kauden välierässä, jossa PSG oli selkeästi parempi lukemin 3-0.

Leipzigin tuloskunto ei ole kovin häävi ennen tätä ottelua – viime viikolla kärsittiin nolo murskatappio Manchester Unitedille ja jatkoksi jäätiin Bundesligassa pisteittä myös viikonloppuna Mönchengladbachia vastaan. Poissaolot painottuvat Julian Nagelsmannin porukalla tällä hetkellä alakertaan – puolustuksesta ovat pois Lukas Klostermann, Konrad Laimer sekä Nordi Mukiele.

United -tappion jälkeen PSG on pelannut kolme voitollista peliä – kotimaan sarjassa Dijon ja Nantes kaatuivat molemmat selkein numeroin. Thomas Tuchelilla on melkoiset kokoonpanomurheet ennen keskiviikon ottelua: Kylian Mbappe, Neymar, Marco Verratti, Julian Draxler sekä Mauro Icardi puuttuvat vieraiden riveissä. Niinpä Moise Kean sekä Angel Di Maria kantanevat hyökkäysvastuun ottelussa.

Lyö vetoa ottelusta:

Leipzig ei ole tällä hetkellä parhaimmillaan ja PSG:llä poissaolot syövät etenkin hyökkäysvoimaa. Niinpä vedoissa lähdetään varovaiseen kannanottoon vähämaalisuuden puolesta. Vetosuositus on siis Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,39.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO