La Liga
Real Sociedad – Villarreal
Sunnuntai 29.11. klo 22:00

La Ligan sunnuntai huipentuu kierroksen kärkiotteluun, kun sarjaa johtava ja kuuden La Liga -ottelun voittoputkessa viilettävä Real Sociedad isännöi kolmospaikalla olevaa Villarrealia. Vetomarkkinat eivät selkeästi odota kummankaan joukkueen pysyvän kärjessä, sillä isäntien kerroin La Ligan mestaruudesta on viidentoista tienoilla ja Villarrealin mestaruuteen luottaville tarjotaan jopa yli neljänkymmenen kerrointa.

Real Sociedadin syksy on ollut kiireinen, sillä se on pelannut myös Eurooppa-liigan lohkovaihetta. Torstaina baskit jakoivat pisteet AZ:n kanssa maalittoman tasapelin jälkeen. Tätä edelsi viime viikonlopun vierasvoitto La Ligan yllättäjäjoukkue Cadizista. Tiukka pelirytmi voi aiheuttaa jonkunlaista kierrätystä. Tähän otteluun Imanol Alguacil toivoo tärkeän keskikentän moottorin David Silvan kuntoutumista.

Myös Villarreal pelaa Eurooppa-liigassa, joten rasitukset joukkueilla menevät tasan. Viime viikon saldona oli tasapeli Real Madridin kanssa sekä viikolla niin ikään tasapeli Maccabi Tel Avivin vieraana. Madridilaisia vastaan voittokaan ei olisi ollut vääryys. Unai Emery muuttanee avauskokoonpanoa torstaisesta jonkun verran. Poissa vierailta ovat Alberto Moreno ja mahdollisesti myös Paco Alcácer.

Lyö vetoa ottelusta:

Real Sociedadin puolustus on ollut alkukauden todella pitävää sorttia. Jos Silva puuttuu tai ei ole parhaimmillaan, isäntien luovuus ylöspäin ottaa osumaa. Eniten tähän otteluun maistuukin vähämaalisuus: vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,96.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO