Ruotsin päävalmentaja ja Zlatan Ibrahimović keskustelivat supertähden paluusta maajoukkueeseen

© Kuva: Getty Images

AC Milanissa tällä kaudella kovaa jälkeä tehnyt Zlatan Ibrahimović kertoi aiemmin pohtivansa paluuta Ruotsin maajoukkueeseen. Supertähden mukaan asia riippuu paljon Ruotsin maajoukkuetta valmentavan Janne Anderssonin tahdosta.

− Jos hän soittaisi minulle ja kysyisi minua maajoukkueeseen, vastaisin hänelle tarvitsevani aikaa miettiäkseni sitä. Mutta hänen on otettava se ensimmäinen askel, Ibrahimović sanoi ruotsalaislehti Aftonbladetille.

Andersson sai tietää Ruotsin ykköstähden kommenteista ja otti Ibrahimovićiin yhteyttä. Ruotsin jalkapalloliiton mukaan Andersson ja Ibrahimović ovat jo keskustelleet kokeneen hyökkääjän mahdollisesta paluusta Blågultiin.

− Kun Zlatan puhui avoimesti maajoukkueessa pelaamisesta, tuntui luonnolliselta ja tärkeältä tavata ja keskustella asiasta mahdollisimman pian. Olen iloinen, että saimme järjestettyä tapaamisen niin nopeasti, Andersson sanoi Ruotsin jalkapalloliiton sivuilla.

Ruotsi pelaa ensi kesän EM-kisoissa samassa lohkossa Espanjan, Puolan ja Slovakian kanssa. Joulukuun 7. päivänä järjestettävässä MM-karsintojen arvonnassa Ruotsi puolestaan on kakkoskorissa. Ensi vuoden isojen maajoukkuepelien uskotaan motivoivan Ibrahimovićia.

Ibrahimović on pelannut Ruotsin maajoukkueessa viimeksi vuoden 2016 EM-kisoissa. Hän on Ruotsin maajoukkuehistorian kaikkien aikojen paras maalintekijä 62 osumallaan. Ibrahimović on pukenut Ruotsin paidan ylleen 116 kertaa.

Hyökkääjä on ollut Serie A:ssa tällä kaudella huikeassa vireessä, sillä Zlatan on tehnyt kuuteen peliin kymmenen maalia. Hänellä on sopimus milanolaisseuran kanssa ensi kesään saakka.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.