Serie A
Sassuolo – Udinese
Perjantai 06.11. klo 21:45

Perjantain jalkapalloilullisesti mielenkiintoisin kamppailu pelataan Italiassa: sensaatiomaisesti Serie A:n kakkosena keikkuva Sassuolo saa vieraakseen putoamisviivan alapuolella värjöttelevän Udinesen. Sarjataulukossa on selkeästi sattuman tuomaa kohinaa, sillä näin mustavalkoinen ei tilanne ole.

Sassuolon vauhdikas hyökkäyspeli on ollut tappavan tehokasta alkukauden aikana ja joukkue on tehnyt kuuden kierroksen jälkeen eniten maaleja koko sarjassa. Joukkueen puolustus ei kuitenkaan ole kovin iskunkestävä ja rohkea pelityyli kostautuu välillä. Vaikka joukkue on yksi sarjan komeetoista, aivan näin paljon se ei esityksillään pisteitä olisi ansainnut. Perjantaina katse kääntyy kokoonpanoihin: Filip Djuricic, Lukas Haraslin ja Federico Ricci ovat varmasti poissa ja lisäksi moni peluri on statukseltaan epävarma – kokoonpanossa tullaan antamaan paljon tasoitusta.

Udinese ei ole liiemmin pisteitä kerännyt – tuntuu kuin epäonni riivaisi joukkuetta jatkuvasti. Toisaalta onni pitäisi ansaita: Luca Gottin suojattien alakerta pelaa aika ajoin luvattoman löperösti. Joka tapauksessa pisteitä pitäisi kaiken järjen mukaan näillä esityksillä olla tuntuvasti enemmän kuin kolme. Gotti sai lisäharmia, kun Walace ja Mamadou Coulibaly loukkaantuivat, mutta kokoonpanotilanne on isäntiin verrattuna silti auvoinen.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa mennään sarjataulukkoa vastaan: Udinese ansaitsee maltillista peliä sen puolesta, että kotiin viemisiksi on ainakin piste. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Udinese +0.5 kertoimella 1,83.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO