Bulgarian A-maajoukkue on tällä hetkellä koronaviruksen kourissa. Jo ennen sunnuntaista Suomea vastaan pelattua ottelua joukkueessa todettiin useita positiivisia koronatestituloksia ja nyt tuli kolme lisää.

Muun muassa Guardianille ja Sky Sportsille kirjoittava bulgarialainen jalkapallotoimittaja Metodi Shumanov kertoi Twitterissä, että Bulgarian joukkueesta on löytynyt kolme uutta koronatapausta. Tuoreimpien tietojen mukaan joukkueen kapteeni Vasil Bozhikov, maalivahti Hristyan Vasilev sekä vasen laitapuolustaja Dimitar Velkovski ovat antaneet positiivisen tuloksen koronavirustestissä.

Toppari Bozhikov sekä laitapakki Velkovski pelasivat sunnuntaina Huuhkajia vastaan täydet 90 minuuttia. Näin ollen Suomen pelaajat ovat mahdollisesti altistuneet myös virukselle.

Huuhkajien pelaajat ovat alkuperäisen suunnitelman mukaisesti testattu maanantaina, ja tuloksia voidaan odotella tiistain aikana.

Bulgarian joukkueessa on nyt käynnissä olevan maajoukkuetauon aikana todettu yhteensä yhdeksän Covid-19-tartuntaa.

Metodi_Shumanov

@shumanskoo
BREAKING: Three more Bulgaria internationals, including captain Vasil Bozhikov, have tested positive for Covid-19! Along with the Slovan defender infected with the virus are also goalkeeper Hristyan Vasilev and left back Dimitar Velkovski. Nine players in total will miss #IRLBUL