Tähtipelaajat onnistuivat maalinteossa – Brasilia, Uruguay ja Chile voittoihin MM-karsinnoissa

© Kuva: Getty Images

Etelä-Amerikan karsinnat vuoden 2022 jalkapallon MM-kisoihin jatkuivat perjantai-iltana ja perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa.

Perjantai-illan ottelussa Uruguay höykytti Kolumbiaa vieraissa 3−0. Tutut nimet vastasivat Uruguayn maaleista, sillä voittomaalin teki jo viidennellä minuutilla Edinson Cavani. Luis Suárez osui rangaistuspotkusta 54. minuutilla ja loppunumerot iski Darwin Núñez 73. minuutilla.

Kolumbian Yerry Mina sai ulosajon aivan varsinaisen peliajan lopussa saatuaan toisen varoituksen.

Toisessa ottelussa Chilen sankari Perua vastaan oli kaksi maalia tehnyt Arturo Vidal. Chile voitti pelin 2−0. Vidal sai pallon verkkoon ensin 19. minuutilla ja sitten runsaan puolen tunnin kohdalla.

Yön kolmas ottelu oli maalien suhteen tiukin. Brasilia vei Venezuelaa pidemmän korren, kun Roberto Firmino iski pelin ainoaksi jääneet osuman 66. minuutilla.

Brasilia johtaa Etelä-Amerikan MM-karsintaa puhtaalla pelillä voitettuaan kaikki kolme otteluaan. Toisena on Argentiina, jota seuraavat tiiviissä nipussa Ecuador, Uruguay, Paraguay, Chile ja Kolumbia. Peru, Venezuela ja Bolivia puolestaan eivät ole vielä voittaneet kolmen kierroksen jälkeen peliäkään.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.