Vahvistus: KuPS kaappasi ison hankinnan toisesta veikkausliigaseurasta: ”Juuri oikeanlainen askel”

© Kuva: Juha Tamminen

KuPS ilmoitti maanantaina hankkineensa keskikenttäpelaaja Anton Popovitsin. Hakaa koko uransa edustanut Popovits teki KuPS:n kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen.

Popovits pelasi viime kaudella Veikkausliigassa 20 ottelua tehden samalla debyytin pääsarjassa. 24-vuotias Anton Popovits on veikkausliigalegenda Valeri Popovitsin poika.

– Olen tosi innoissani mahdollisuudesta pelata KuPS:n paidassa. Tämä on omalla urallani juuri oikeanlainen askel eteenpäin. KuPS on suurseura Suomessa ja tällä pääsen pelaamaan myös europelejä. Tavoitteenani on ottaa tärkeä rooli joukkueessa ja näyttää myös, että pärjään euro-otteluissa, Popovits kertoi KuPS:n nettisivuilla.

KuPS esitteli maanantaina medialle myös uuden päävalmentajansa Simo Valakarin. Popovits onkin Valakarin ensimmäinen hankinta Kuopioon.

– Voin pelata useita eri rooleja keskikentällä, mutta päävalmentaja päättää missä hän haluaa minun pelaavan. Simo Valakari on ehdottomasti Suomen parhaita valmentajia ja odotan jo kovasti pääseväni harjoituskentälle uuden joukkueeni kanssa.