Pelaajauransa lopettanut Mika Ojala siirtyy kasvattiseuraansa, Paimion Hakaan. Seura kertoi, että Ojala siirtyy seuraan valmennustehtäviin.

Ojala aloittaa työt edustusjoukkueen valmennusryhmässä, mutta työn pääpaino on junioripuolella, nuorten ohjaus- ja valmennustyössä.

– Taustalla oleva ammattilaisura tuo tekemiseen myös realiteetteja urheilijan elämästä, ja ennen kaikkea siitä, miten tärkeää on saada koko eliniän jatkuvan liikuntaharrastuksen. Hän on kuin luotu toimimaan lasten liikunnanohjaajana, Paimion Hakan johtoryhmän jäsen Petter Sandell kommentoi seuran nettisivuilla.

Ojala teki upean pelaajauran Suomessa Interin riveissä sekä ulkomailla. Viimeiseksi kaudeksi jäi 2019, kun Ojala oli viemässä Interiä hopealle. Viime kaudella Ojala ei pelannut missään.

Ojala on innoissaan uusista haasteista.

– Olen erittäin onnellinen ja kiitollinen, että pääsen palaamaan takaisin himaan. Uusi uran alku myös itselleni ja uuden alku varmasti kaikille. Tästä saadaan erittäin hyvä projekti käyntiin, Ojala kertoi seuran julkaisemalla videolla (ks. alempaa).