Veli puhui Diego Maradonan kanssa vielä sunnuntaina: ”Hän soitti minulle ja oli silloin hyvässä kunnossa”

© Kuva: Getty Images

Diego Maradona menehtyi keskiviikkona sydänpysähdyksen seurauksena. Maradona oli kuollessaan 60-vuotias.

Maradonan Hugo-veli pelasi myös ammatikseen jalkapalloa. Diegon tapaan hyökkäävänä keskikenttäpelaajana pelannut Hugo edusti ammattilaisurallaan muun muassa Ascolia, Rayo Vallecanoa ja Rapid Wieniä.

Hugo ja Diego pelasivat samaan aikaan Serie A:ssa. Kaksikko kohtasi kerran sarjaottelussakin.

59-vuotias Hugo Maradona käväisi El Largueron haastattelussa kertomassa ajatuksiaan veljensä kuoleman jälkeen. Diegon menehtyminen oli luonnollisesti Hugolle kova paikka.

– Emme odottaneet tätä. Puhuin Diegon kanssa sunnuntaina. Hän soitti minulle ja oli silloin hyvässä kunnossa kuntoutumassa leikkauksestaan.

– Minulle kerrottiin, että hän kuoli sydänpysähdykseen, eikä häntä voitu pelastaan. En vielä voi uskoa tätä todeksi. Minun on sisäistettävä tämä uutinen, mutta siitä tulee vaikeaa. Tyttäreni kertoi minulle Diegon kuolemasta. Olin silloin ostoksilla, Hugo totesi.

– Minulla on Diegosta monia upeita muistoja, mutta hän on muistettava siitä, mitä hän teki kentällä. Diegon virheitä on nostettu jalustalle enemmän kuin tekoja. Se on väärin, mutta se myy enemmän. Yksikään joukkuetoveri ei koskaan puhunut hänestä pahaa.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.