Siirtomarkkinoihin erikoistunut italialaistoimittaja Fabrizio Romano raportoi, että AC Milanin keskikenttäpelaaja Hakan Çalhanoğlu ei neuvottele tällä hetkellä siirrosta muualle.

Turkin maajoukkueessa 52 ottelua pelannutta ja 11 maalia tehnyttä 26-vuotiasta pelaajaa on viety huhuissa muun muassa Manchester Unitediin.

Romanon mukaan keskustelut muiden seurojen kanssa eivät ole nyt käynnissä, sillä Çalhanoğlu keskustelee jatkosopimuksesta AC Milanin kanssa.

Serie A:ssa kuluvalla kaudella 14 peliä pelanneen Çalhanoğlun nykyinen sopimus AC Milanin kanssa päättyy tähän kauteen.

Romano lisäsi Twitter-päivitykseensä AC Milanin päävalmentaja Stefano Piolin DAZN:lle antamat kommentit Çalhanoğlusta.

− Keskustelemme Çalhanoğlun kanssa jatkosopimuksesta. Olen varma, että hän haluaa jatkaa täällä. Nyt on neuvottelujen aika, ja me haluamme pitää Hakanin, Pioli sanoi.

AC Milan on tällä hetkellä voittamattomana Serie A:n kärjessä. Joukkue on pisteen verran edellä kilpakumppaniaan Internazionalea, kun pelejä on takana 14 kappaletta.

Çalhanoğlu onnistui maalinteossa, kun AC Milan voitti Lazion keskiviikkona 3−2. Osuma oli turkkilaispelaajan kauden ensimmäinen maali Italian pääsarjassa.

LUE MYÖS:
AC Milan räjähti riemuun! Puolustaja ratkaisi lisäajalla – huimassa vireessä oleva ”Rossoneri” jatkaa Serie A:n kärjessä

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Stefano Pioli, AC Milan manager, to DAZN: "We're in talks with Calhanoglu to extend his contract. I'm sure he wants to stay, now it's time for negotiations but we want to keep Hakan". Nothing on with Man Utd or other clubs atm, confirmed. 🔴🇹🇷 #ACMilan

RouteOneFootball

@Route1futbol
🎙Fabrizio Romano on @podcastherewego: "There's nothing advanced between Manchester United and Hakan Çalhanoğlu 🇹🇷, because he's still negotiating a renewal with AC Milan." #ACMilan #MUFC