La Liga
Ath.
Bilbao – Celta Vigo
Perjantai 04.12. klo 22:00

Jalkapalloviikonloppu käynnistyy ryminällä perjantaina, kun La Ligassa pelataan mielenkiintoinen ottelu Athletic Bilbaon ja Celta Vigon välillä. Isännillä valmentajanvaihto ei ole pelin parannuttua ajankohtainen asia, mutta vierailla valmentajan vaihtaminen tuntuu piristäneen joukkuetta todella paljon.

Athletic on elänyt viime ajat hyvillä kotiotteluillaan. Gaizka Garitanon suojatit pelaavat kotonaan rohkeammin ja luovat maalipaikkoja aivan eri tyyliin kuin ujoissa vieraspeleissään. Tärkeintä Garitanolle tuntuu kuitenkin olevan oman maalin varjelu. Viime kierroksella haettiin vieraspiste Getafelta ottelussa, jota Athletic johti pitkään. Ottelussa Iñigo Martinezin korttitili tuli täyteen ja tärkeä alakerran tukipilari joutuu huilaamaan tämän ottelun.

Eduardo Coudet on laittanut Celta Vigossa tuulemaan. Ottelut ovat olleet miehen alaisuudessa todella vauhdikkaita ja viime kierroksella kaatui Granada todella komean esityksen jälkeen. Joukkue näyttää nyt tauluaan paremmalta ja tulee aiheuttamaan vielä monille vastustajille yllätyksiä talven mittaan. Loukkaantumistilanne on stabiili – samat pelurit jatkavat toipumistaan. Okay Yokuslu kärsii pelikieltoa.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetopuolella voidaan ottaa kevyesti kantaa vierasmenestyksen puolesta. Celta nauttii tällä hetkellä ideajoukkueen statuksesta. Myös runsasmaalisuus voi olla tähän otteluun hyvä veto, mutta pääasiallinen vetosuositus on Celta Vigo voittaa ottelun kertoimella 3,40.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO