Tammikuun siirtoikkuna lähestyy, ja muun muassa monet Bundesliigan pelaajat kiinnostavat. Saksalaislehti Bild uutisoi, että RB Leipzigin Marcel Sabitzer ja Wolfsburgin Wout Weghorst saattavat vaihtaa seuraa tammikuun siirtoikkunassa.

Bildin mukaan molempien perässä ovat erityisesti José Mourinho ja Tottenham. Bild kirjoittaa, että Wolfsburg on jo luvannut alankomaalaishyökkääjälleen Weghorstille, että tämä voi siirtyä Lontooseen, jos Tottenham tarjoaa hänestä 35 miljoonaa euroa.

Weghorst, 28, on tehnyt tällä kaudella Bundesliigassa yhdeksän maalia 13 otteluun. Weghorstilla ja Wolfsburgilla on sopimus kesään 2023 saakka.

Sabitzer, 26, puolestaan voi olla lähtökuopissa RB Leipzigista, sillä seura on Bildin mukaan valmis myymään Itävallan maajoukkuemiehen, jos oikeanlainen tarjous tulee kohdalle. Keskikenttäpelaajan palkka nimittäin on korkea.

Sabitzer on pelannut tällä kaudella Bundesliigassa yhdeksän ottelua ja tehnyt kolme maalia. Mestarien liigassa hän on pelannut viisi ottelua maaleitta. Sabitzerin ja RB Leipzigin sopimus ulottuu kesään 2022.