Valioliiga
Burnley – Everton
Lauantai 05.12. klo 14:30

Valioliigan perjantaipeli meni peruutukseen Newcastlen koronamurheiden vuoksi, joten viikonloppu alkaa Valioliigassa Burnleyn ja Evertonin välisellä lauantain lounaspelillä. Burnleyn alkukausi on ollut tuskainen – tosin moista on nähty ennenkin, eikä Sean Dyche ole ensimmäisenä heittämässä pyyhettä kehään. Evertonin alkukauden kovin rynnistys on hiipunut viime kierroksilla huolestuttavasti.

Burnleyn vierailu Manchester Cityn vieraana oli toivoton. Tärkeä Nick Pope puuttui maalilta ja se näkyi kaikessa. Lauantaina Pope on kaiken todennäköisyyden mukaan kehissä ja pari muutakin pelimiestä päässee jälleen pukemaan loukkaantumisen jälkeen pelipaidan päälleen. Lauantaina palataan perusasioiden äärelle ja yritetään saada Toffeesin alamäki jyrkkenemään. Tämä edellyttäisi rutikuivien maalihanojen aukeamista: neljä tehtyä maalia yhdeksässä pelissä ei riitä yhtään mihinkään.

Evertonin helmasynti on alkukauden aikana ollut vuotava puolustus. Tilannetta ei helpota se, että vaikeasti korvattavat Seamus Coleman ja Lucas Digne ovat poissa vahvuudesta. Viime viikonloppuna Leedsiä vastaan Carlo Ancelottin suojatit olivat hätää kärsimässä, eikä vastustajan useampi osuma olisi ollut minkäänlainen vääryys. Viimeisen viiden ottelun saldo Valioliigassa on hieman huolestuttava neljä tappiota.

Lyö vetoat ottelusta:

Ottelu on vaikeasti ennustettava, mutta kerrointen valossa Burnleystä voi olla saatavissa ohuelti etua. Everton on tällä hetkellä haavoittuvainen, eikä Burnley oikeasti ole niin huono joukkue, kuin on nähty. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Burnley +0.5 kertoimella 1,90. Voitto tulee siis, jos kotiin jää yksikin sarjapiste.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO