Cristiano Ronaldo sanoo, ettei hän aio painostaa poikaansa ryhtymään ammattilaisjalkapalloilijaksi, vaikka Juventuksen tähtipelaaja itse haluaisi nähdä tämän tapahtuvan.

Ronaldo, 35, on tullut vuosien varrella tunnetuksi hänen häikäisevästä työmoraalistaan ja säälimättömästä voitonhalustaan.

Viisinkertainen Ballon d’Or -voittaja on pyrkinyt välittämään tämän myös 10-vuotiaalle pojalleen, mutta myöntää sen olevan välillä hankalaa.

– Joskus hän juo kokista ja syö sipsejä, vaikka hän tietää sen ärsyttävän minua, Ronaldo kertoi A Bolalle.

– Joskus käsken poikaani hyppäämään kylmäaltaaseen, jotta hän palautuisi treenistään juoksumatolla. Hän saattaa kuitenkin vastata: ”Mutta isä, siellä vedessä on niin kylmä olla”.

– Se on täysin normaalia ja minulle ihan okei. Onhan hän vasta 10-vuotias, totesi Ronaldo.

LUE MYÖS: Cristiano Ronaldo otti kantaa tyhjille stadioneille pelaamisesta: ”Totta puhuen se tylsistyttää minua”

Ronaldon poika, Cristiano Jr, on antanut lupaavia näyttöjä osaamisestaan Juventuksen akatemiassa. Ronaldo ei kuitenkaan halua muovata pojastaan ammattilaispelaajaa väkisin.

– Saa nähdä, tuleeko pojastani mahtava jalkapalloilija. Hänellä on potentiaalia, Ronaldo myönsi.

[readmore from=Ronaldo-Cristiano]

– Hän on nopea ja kuljettaa pallon kanssa hyvin. Se ei kuitenkaan riitä. Olen aina sanonut, että menestyminen vaatii työntekoa ja omistautumista.

– En aio painostaa häntä ryhtymään jalkapalloilijaksi, mutta jos kysyt minulta haluaisinko nähdä hänet pelaavan ammatikseen, sanoisin kyllä.

– Tärkein asia on kuitenkin se, että hänestä tulee paras omassa jutussaan. Oli hän sitten jalkapalloilija tai lääkäri.