Glen Kamara toimi Rangersin kapellimestarina Eurooppa-liigassa – Lukas Hradecky haparoi Leverkusenin maalilla

© Kuva: Getty Images

Glen Kamaran Rangers ja Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen varmistivat torstaina paikkansa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä.

Kamara, 25, pelasi täydet minuutit, kun Rangers voitti Standard Liègen kotikentällään 3-2.

Suomen maajoukkuetähti oli vahvasti mukana kahdessa Rangersin maalissa. Niistä ensimmäinen syntyi hieman ennen taukovihellystä James Tavernierin rangaistuspotkusta. Kamara pudotti pallon kantapäällään Kemar Roofelle, jonka laukaus osui Standard Liègen pelaajan käteen. Rangersin voittomaalissa Kamara antoi ovelan syötön Ryan Kentille, joka alusti tekopaikan Scott Arfieldille.

Samaan aikaan pelatussa ottelussa Benfica voitti Lech Poznańin 4-0. Illan tulosten myötä Rangers ja Benfica karkasivat tavoittamattomalle etumatkalle ennen lohkon päätöspäivää. Kummallakin joukkueella on 11 pistettä. Lech Poznań isännöi ensi viikolla Kamaraa ja kumppaneita ja Benfica pelaa Standard Liègen vieraana.

Hradeckyn Leverkusenille olisi riittänyt jatkopaikkaan myös tasapeli, mutta saksalaisseura hoiti homman tyylillä kotiin kaatamalla OGC Nicen vieraissa 3-2.

Huuhkajien ykkösvahti pelasi totutusti Leverkusenin tolppien välissä. Hradeckylle sattui heti toisen jakson alussa ikävä kömmähdys, kun hän torjui vapaapotkusta pallon suoraan eteensä ja Dan Ndoye pisti pelivälineen sisään. Torjuntoja Hradeckylle kertyi kaksi kappaletta.

Leverkusen ja Slavia Praha kilpailevat lohkovoitosta ensi viikolla keskinäisessä ottelussa. Kummallakin on viiden pelin jälkeen kasassa 12 pistettä. Slavia Praha oli joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa vahvempi lukemin 1-0.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.